Miss Magoos Kennel

Miss Magoos Kennel

Vi Fem i valplådan

BlandatPosted by Maggan & Marianne Feb 28, 2014 09:47:05

1 HANE FINNS ATT TINGA PGA. ÅTERBUD.

Hej alla..............

Valparna växer så det knakar smiley, och en sådan lugn och trygg mamma är så underbart att se. Dom andra hundarna här hemma vill gärna gå in till dom men dom får vänta tills dom blir lite större.

Det har gått en vecka nu och jag börjar väl också att landa i detta lite, förstår inte varför jag blir så stressad när dom väl kommer, så som man längtar efter dom i 63 dygn smiley.

Den som är mest glad tror jag min Lilleman Chess är smiley, han får nämligen sova i mattes säng nu när hans rum har blivit ett valprum och han tycker nog vi kan ha valpar jämt för detta passar honom utmärkt. Det är väl inte bara han som tycker det är mysigt, man blir varm i hjärtat när han kommer krypande upp och vill dela kudde med en smiley.

Det är som en vän frågade som var här.....Den där lille Chess, han kommer väl undan med det mesta smiley?, jag det gör han för han är en sån genom snäll hund som vill alla väl och mitt hjärta tog han en bit av direkt när han föddes smiley.

Mormor Stop tycker nog det är ganska skönt att hon just är mormor och inte mamma smiley, hon ligger som vanligt i soffan på rygg medans hennes dotter Bästa springer och passar upp dom 5 underverken.

Skulle få in en bild här men det blev inte så, min dator har ett eget liv men jag tror det är något med installationen av Words.....får inte till det längre. Ni som har FB kan ju följa det där men det finns faktiskt dom som inte har det så jag får försöka skicka bilder genom telefonen.

Annars så händer det inte så mycket här hemma utan dessa 5 tar mycket av min tid, inte att dom är jobbiga men man vill ju sitta och titta på dom ganska mycket så det blir inte så mycket annat gjort.

Vet att ni alla valpköpare vill komma och hälsa på men ni måste vänta några veckor, men jag lovar er att jag ska sköta om dom med mycket kärlek och omtanke.

Kram på ER alla och ha det bäst.

Hälsningar

Maggan & MarianneNext »