Miss Magoos Kennel

Miss Magoos Kennel

Framgångshelger:-))

BlandatPosted by Maggan & Marianne Sep 03, 2011 18:53:19

Hej alla.....................

Vet inte riktigt vad man ska börja men det har varit en fantastisk framgång för våra kelpisar från Miss Magoo's. Vi kan väl börja med att skryta från den 21 augusti i Norge där vi hade Miss Magoo's Biggan (Freja) och Miss Magoo's Bolt (Bobbe) som tog storslam i utställningsringen med att Bobbe blev BIR med cacib,cert och Freja blev BIM med cacib, cert och därmed blev Norsk och även Dansk utställningschampion.

Nu denna helg som vi var på den underbara ön Gotland där Miss Magoo's Beda tog storlam med gigantiska kliv. Söta Beda blev på fredagen BIR och även BIG 3, lördagen blev hon BIR med cacib och sista dagen på söndagen BIR , cacib och även då BIG 3. Matte Katta och Beda tävlade även lydnadsklass 1 på fredagen med GODKÄNT resultat och gjorde exteriörsbeskrivningen som också var godkänt.

Även Miss Magoo's Bästa var med och fick exellent alla tre dagarna även fast pälsen "fattades", men hon skötte sig fint och var som vanligt helt underbar. Domaren som jag fick äran att ställa för på söndagen sa att det är väl inte så konstigt att hon har fällt .....det är ju sommar :-))) och det hade han ju rätt i, tur att Beda inte hade fällt ur :-))).

Vi kom hen nu på fredagen den 2 september och idag den 3 september ringer det från Miss Magoo's BINGO som har idag tävlat med sin husse Loke för första gången i apellklass och fick resultat GODKÄNT, man blir ju så stolt som uppfödare att man nästa smäller av och nu får man ju lite ångest att man måste meritera våran lille Chess :-))).

Så alla NI Maria(Bobbe), Loke (Bingo), Katta (Beda), Anita (Bästa), Annika (Freja) bra kämpat och vi är otroligt stolta över vad ni lyckas åstakomma.

Tusen tack för att ni tar hand om våra avkommor på ett fantastiskt sätt och var nu rädda om er allihopa så hoppas jag att vi ses på My Dog i januari om inte innan.

Stor kram och ännu en gång GRATTIS till alla framgångar.

Maggan & Marianne två mycket stolta uppfödare