Miss Magoos Kennel

Miss Magoos Kennel

Fodervärd!!

BlandatPosted by Maggan & Marianne Nov 06, 2011 09:29:32

Hej alla..............

Här är allt bra med dom små pärlorna, nu har vi kommit igång lite jag och Chess med att köra lite lydnad och vara i skogen och spåra. Jag är sä jäkla imponerad av honom att han fattar nästan direkt vad jag menar.

Vi har blivit ganska tajta lilleman och jag men så kan det bli när inget skägg finns och tar ens hela uppmärksamhet, och denne lillemannen är så charmig så man nästan dör smiley.

Vi tränar mycket på att man inte ska hoppa upp på alla människor för att hälsa på alla som vi möter på staden men det gäller ju att vara med hela tiden, men vad gör det för alla tycker han är helt fantastisk. Jag har han mycket lös och jag litar på honom till 99 % men man får inte glömma att han är endast 5 månader och har mycket att utforska ännu.

Nu har en av våra fodervärdar fått lite privata problem så nu söker vi en ny fodervärd till våran kelpietik Miss Magoo's Bästa, det är en frammåt tjej som är grundtränad och som älskar att spåra. Hon är även utställd med fantastika resultat och är en riktig kelgris. Hon är van att åka bil, kan vara själv hemma. Bästa har färgen Red & Tan och är fantastisk söt, röntgad med utan anmärkning på höfter/armbågar. Hon har inte gjort MH ännu pga. det är svårt att få plats på lilla Gotland men vi hoppas att det ska lösa sig med det.

Vi skulle önska att hon bodde i närheten av Bollebygd/Göteborg men men.....

Känner någon att ha en aktiv hund och vill träna/tävla med en kelpietjej så hör av er till oss. Det finns lite bilder mm på Bästa om ni går in på länkar från våran start sida och sedan klickar Svaigens kennel.

Annars mår alla bra här i huset och Marianne har fyllt år så denna helg är det mycket kalas, det blir idag middag för släkten så det ska bli kul. Marianne har även kommit igång och kör med Stop och ska väl ut på tävlingsbanorna framöver.

Farbror Dollar har piggnat till alldeles kollosalt mycket, kan tänka att lillemannen Chess gör sitt med detta. Nu springer Dollar runt med en tyg geting i munnen och spelar allan så här är det livat må ni tro, han är ju snart 12 år men det har han glömt just nu. Dollar är så fantastik bra med Chess, han fostrar honom på ett lugnt och bra sätt så det är en fröjd att se när dom "pratar" med varandra.

Hade Alvas bror Atlas här i går, åhhh vad man saknar skägg men men ni vet ju.......

Vi hade det jättmysigt jag å Atlas, vi satt mest och myste i soffan hela kvällen och denne underbara kille är lika underbar i sitt sätt som Alva var så då förstår ni ju hur mysigt vi hade det. Vi var även ute i skogen med hela gänget och lille Chess är helt kär i Atlas och Atlas är fantastikt gullig mot honom så allt var så kanon.

Ni får nu ha det bra och var rädda om era små pärlor.

Stor kram från oss

Maggan & Marianne