Miss Magoos Kennel

Miss Magoos Kennel

VÅR

BlandatPosted by Maggan & Marianne Mar 26, 2012 17:58:33

Hej alla...........................

Nu fick vi lite på moppo smiley av våran fodervärd Ulrika igår när hon ringde, hon tyckte att vi uppdaterade lite dåligt.........OKEY Ulrika jag håller med dej smiley MEN jag sa till Marianne att vi har ju inte gjort någonting och det händer ju ingenting längre men jag ska försöka tänka till och skriva något även om det inte är så viktigt.

Som ni har sett på framsidan så gick det ju strålande bra men våran Stop och våran Bästa på My Dog i januari, Stop blev Bir med Cacib och Bästa blev 2:a efter sin mor så där kan vi inte gnälla smiley. För mitt lilla hjärtegull Chess så tyckte domaren att han var för grov!!! Okey men det tycker jag är lite fel för det är ju det jag tycker om, och läser man rastandarden så står det klart och tydligt att det inte ska finnas någon spinkighet överhuvudtaget men som vanligt så är det ju inte jag som dömer smiley.

Något som vi är mycket stolta över är att Maria med Bobbe smiley (Bolt) som tränar som små blå för att kunna visa hur en kelpie ska uppföra sig på lydnadsplanen och det gör dom ju helt suveränt som vanligt, så vi håller alla tummar och tassar att dom lyckas hela vägen som Maria har satt upp som mål.

Våran fodertik Bästa som nu bor på Hönö med matte Ulrika och hela deras ganska stora familj, 4 barn-4 hundar och en mycket förstående mansmiley. Ulrika är helt galen fast på världen underbaraste sätt för lilla Bästa har charmat hela familjen med stora steg, och tränar gör dom så man blir nästa lite avis på all energi dom har. Så det blev riktigt bra för Bästa även om vi var lite oroliga men hade det inte funkat så hade hon fått flytta hem till oss men henne lär vi aldrig få hem smiley.

Jag och lillprinsen har fått upp ångan efter jag hade varit på klubben med Fredrik på Hjärterdams kennel, fick lite nytändning så förra vecka var vi på klubben 4 dagar i rad men denna veckan jobbar jag alla dagar utom torsdag men då åker vi dit igen och lillemann smiley är UNDERBAR så detta är kul.

Vi har just kommit hem från Almunecar som ligger 8 mil från Malaga där vi har varit och hälsat på Estelle och Henning på Estellet's kennel. Estelle har ju A-kullens pappa RAFFE som jag fick äran att gosa med i en hel vecka, så mysigt det var. TUSEN TACK Estelle och Henning för att vi fick störa er, det var en upplevelse.

Dom stora hundarna var hemma och där passade våra grannar hundarna och min lilleman var hemma hos Mariannes mamma och hade skött sig såklart smiley, han hade varit en trogen vän för mamma Karin som tycker han är en glad och go skit.

Vi har bokat en del saker i vår sommar och höst men det kommer jag skriva om längre fram smiley, det viktigaste är att första helgen i juni så ska vi till Skillingaryd och där försöka få komma med på vallanlagstest med Chess samt utställning, och med Bästa ska vi försöka få vara med på MH om ingel löp eller dyligt ställer till det och uställningen får vi ju inte missa.

Vi hoppas att alla "våra" valpar kommer dit med oss så vi kan ha lite samkväm också så klart.

Sen måste vi gratta A-kulle som är våra skägg som idag blir 4 år, så idag har det varit mycket känslor upp och ner eftersom en sådan här dag så saknar man ju lilla prinsessan ALVA extra mycket hur jag nu kan göra det, för den lilla saknar jag hela tiden.

Farbror Dollar hänger med men börjar bli lite skruttig så nu får vi vara glada för varje dag han mår bra, för han är en gammal underbar herre.

Ha det så bra alla och tänk på att nu börjar det bli varmt i bilarna när solen skiner!!!

Ha en fortsatt bra vår och var rädda om ER.

Stor kram från oss

Maggan & Marianne