Miss Magoos Kennel

Miss Magoos Kennel

Tacksam elller sorg??

BlandatPosted by Maggan & Marianne May 08, 2012 18:54:58

Hej alla......................

Idag klockan 15.30 somnade farbror Dollar in lugnt och stilla, han blev lite över 12 år och mådde inte så bra dom sista dagarna.

Det är fruktansvärt tungt och mista en sådan underbar hane som Dollar har varit, han har fostrat många valpar och nu när vi behöll Chess så har han gjort honom exakt som jag vill ha en hane, alltså cool mot alla hanar och tikar samt litar till fullo på mej och Marianne till 100%.

Jag har sagt att jag inte vill ha någon hane förrän jag träffade Dollar för snart 9 år sedan, han tog mitt hjärta fullständigt och efter det har jag sagt att nån gång ska jag ha en hane som Dollar.......Jag har ju en hane nu på snart året men vi kommer nog aldrig få en sådan hane som han, alltså han som har allt man vill ha. Men du har gjort ett fantastiskt jobb med Chess och jag är mycket stolt över att få ha lärt känna dej min lille vän.

Så lilla vännen, jag är så tacksam att du kom in i mitt liv och tog hand om mina skägg samt tog lille Chess under dina vingar, du avgudade skäggen så jag hoppas du träffar dom ikväll nu uppe i hundhimlen och berättar allt som har hänt här nere hos oss.

Du och Marianne körde järnet ihop och du blev ju både korad, tjänstehund 1 och 2 samt gjorde L-test med lysande resulat på allt, det du inte hade har vi inte saknat, du gav många minnen både med roliga och busiga saker, och ditt "leende" varje morgon kommer vi att sakna nåt otroligt när du står med dina underbar bruna bedjande ögon och öron, ett utan topp på och stirrande på godisskålen på bänken. Din ena örontopp hamnade ju i Iddes mage en dag för många år sedan då ni hade olika åsikter om något, så när du nu träffar Idde nu i hundhimlen så ta det lugnt.....

Jag skulle kunna skriva så mycket om denne underbara hund men som tur är så har man många minnen och en sak är säker, nu vet vi hur en hane ska vara och även se ut för du var den finaste av dom alla, ha det så underbart lille vän och hälsa alla våra andra hundar som är hndänglar.

Ha det bra alla och var rädd om era små

Kram

Maggan & Marianne