Miss Magoos Kennel

Miss Magoos Kennel

Nyheter

BlandatPosted by Maggan & Marianne Oct 28, 2012 10:57:27

Hej alla....................

Har inte uppdaterat på länge men det har väl inte hänt så mycket sen i somras smiley.

Men lite nyheter har jag nog att berätta och det första är att "våran" Miss Magoo's Bolt även kallas BOBBE har blivit pappasmiley till en helt underbar kull hemma hos uppfödaren Christel på Leagården's Kennel. Vi var där och inspekterade dessa små troll och jag kan säga att jag förstår att Christel är jättenöjd, man blir ju helt valpsjuk när dessa kom emot en, och mamma Impa var en underbar mamma som verkligen tar hand om sina små så även denna gång behöver vi inte skämmas...hoppas jag smiley.

När vi sedan efter en mycket trevlig eftermiddag hos Christel så frågade hon om jag vill prova att valla med lilleman alltså Chess.....OCH det vill jag självklart smiley.

Jag fick ta han i lina och vi gick in i hagen, jag var lite stressad för jag har trott hela tiden att han skulle vilja valla och att han har det naturligt i sig. Kan bara berätta att det kändes som jag hade vunnit högsta vinsten på lotto smiley. Han tyckte fåren var lite läskiga eftersom han hade raggen över hela kroppen men han ville verkligen jobba med dessa djur, Christel sa till mej hela tiden vad jag skulle göra och linan fick vi ta bort direkt när vi kom in i hagen för han tyckte detta var skitkul och så duktig han var smiley.

Christel gav honom lite beröm men det kändes som om hela världen såg oss och att vi hade vunnit på lotto, så detta lever jag på ännu smiley TUSAN va det var häftigt att se när Christel vallade med honom och jag stog bredvid och bara fullständigt njöt. Efterom lilleman är "lite" mammig så trodde jag aldrig att han skulle lyssna OCH lyda Christel.....Jäklar va nöjd jag är, Tusen Tack Christel du är en klippa.

Nu har även den andra av Chess systrar gjort MH och det blev som vi trodde en 1 på skotten, så vi får Gratulera Helen med lilla Cassie smiley och för att hon tar hand om sin hund på allra bästa sätt och vi är mycket stolta över det.

Även våran Bästa har gjort MH med 1:a på skotten, och efter vi har haft henne nu så har vi bara låtit henne varva ner ordentligt, jag klarar inte av att ha en hund som bara vill arbeta utan det gäller att lära sig att arbeta gör vi när matte vill och inte annars och nu tycker jag hon har blivit en i flocken med "alla" tassarna i golvet när hon går smiley. Även om hon tycker att hela världen kan välta bara jag har matte med mig så gör det inget smiley, så är vi supernöjda med henne.

Och till sist men inte minst så får väl mamma Stop vara med på ett hörn här också, henne har vi nu kastrerat och det gick jättebra, vi hade bestämt innan att hon inte ska ha fler kullar, och jag tror hon är supernöjd att slippa hålla på med löp mm. Och lilleman är väl ännu mer nöjd med det smiley.

Vi har faktiskt varit lite på G med lydnaden även fast jag alltid har tyckt att det är tråkigt men har man en hund som tycker det är skitkul så får väl matte ge med sig. Lilleman Chess är jag supernöjd med så jag klagar inte, han är min lille pärla smileysom har nitat sig fast i mitt hjärta.........även om Alva fortfarande har en stor bit av mitt hjärta ännu, tusan va jag saknar min lilla smiley.

Ha det nu så bra alla vänner och var rädd om era små.

Stor kram från oss smiley

Maggan & Marianne