Miss Magoos Kennel

Miss Magoos Kennel

Väntar och väntar !!

BlandatPosted by Maggan & Marianne Jan 25, 2014 14:00:44

Hej alla........................

Kallt har det blivit men nästan ingen snö, det tror jag är bra för då dör nog många fästingar. Vi har nu parat våran lilla Bästa och att det har "tagit" sig är det ingen tvekan om längre, hennes midja har nu försvunnit och hon ser ut som hon har svalt en fotboll smiley. Jag tycker att det är lite tidigt ännu för att bli så rund men det kanske är många små valpar där inne, eller så har hon bara blivit fet smiley. Nä skämt och sido, hon har blivit riktigt söt, ska ligga eller sitta i knät, pussas försiktigt och leker som en valp så jag tror hon känner sig glad och förväntansfull som vi och alla väntande valpköpare gör.

Både "mormor" Stop och brorsan Chess tycker nog det är lite roligt också, båda två slänger iväg en nospuss när dom går förbi henne och dom är riktigt artiga mot henne när hon ligger i soffan och tar upp alla platser och försöker se "upptagen" ut, riktigt roligt och se när dom "pratar"med varandra.

Och ÄNTLIGEN kommer huset inte vara utan skägg så länge till, den 22 januari så föddes min lilla ELSA, det är ett litet litet skägg som till rasen alltså är en dvärgschnauzer!!! Jag VET alla go'a vänner, dom är små och det var inte meningen att det skulle bli en dvärg men så blev det, så era "gliringar" vill jag inte höra mer, kan berätta att det var en liten dvärg som heter Kenja som jag blev så förtjust i, så hennes syster Tess har nu fått 6 valpar och en av dom är lilla Elsa, SÅ DET SÅ ha ha ha ha ha.

Men vi som har skojjat en del om detta, så jag hoppas att tonen har varit rå men hjärtlig, för ni är för goa hela bunten. Ska inte göra så mycket med henne ...blir väl lite lydnad/spår och utställning, så nu blir det till att springa för Marianne ha ha ha.


På måndag så ska vi till veterinären för att kolla hur många valpar det ligger i Bästas sötmage och sen får jag förbereda för valprummet till den 20 februari, då vi tror att det kan komma några red & tan valpar.

Jag kommer uppdatera på Facebook om det ifall jag "glömmer" att uppdatera här, så man vet på ett ungefär hur många valpar som finns där inne.

Ha det bäst alla vänner och se till så inte de små fryser i kalla bila mm.


Stor Kram från oss

Maggan & Marianne