Miss Magoos Kennel

Miss Magoos Kennel

Underverken !!:-)

BlandatPosted by Maggan & Marianne Feb 21, 2014 11:02:42
Hej alla.............
Då gör jag ett nytt försök, tror jag glömde spara det jag skrev innan smiley.

Natten runt 24-tiden började lilla Bästa med att vara orolig, hon skulle ut och in och i valplådan och upp i sängen till Marianne...!! Sen vid 01.30 började det, då kom den första killen smiley, när klockan var runt 06.00 hade det kommit tre valpar och Bästa ville gå ut och göra ifrån sig. Hon har inte varit så tjock så vi trodde nog att nu var det klart smiley.

Jag åker till jobbet och Marianne är hemma med dom små, när klockan är runt 14.00 ringer Marianne till mej och säger att nu har det kommit en tik till!!!

Vi pratar och undrar vad detta är... jag har aldrig väntat så många timmar tills nästa valp!! Men valpen mådde bra och allt var frid och fröjd, man blir ju så glas eftersom ju fler valpar desto fler glada valpköparesmiley.

Efter en stund ringer min telefon igen.....Marianne läser jag på displeyen och blir alldeles kall....Svarar och som tur är säger Marianne direkt: ALLA MÅR BRA smiley, MEN det har kommit en valp till!!! Men va tusan så här ska det inte gå till...

Jag försöker få åka från jobbet men det finns inget folk...jag är ju alltid lite orolig när jag inte är hemma, för jag vill verkligen SE det hela, jag vet att Marianne är den coola av oss och inte förhastar sig för något MEN när det händer saker tror jag bara att jag själv klarar det smiley.

När jag väl kommer hem så ligger Bästa med sina små och bara njuter, alla valpar låter som en kyrkokör om inte maten serveras på studs så Bästa har mycket att göra just nu men tar det hela med ro.

Nu när det har gått ett dygn så har jag lugnat mej och jag VET att dom har det bra och att Marianne pysslar om alla där hemma. Nu när det blev 5 valpar istället för tre som vi trodde först så är man så jäkla glad, vet ju att det finns många valpköpare som väntar och väntar och väntar...........man blir tårögd av att kunna ge valpköre det samtalet eller mejlet att: Eran lille/Lilla valp är född.

Hoppas ni kommenterar detta nu andra uppfödare eftersom vi aldrig har haft en så annorlunda valpning, vi vill gärna få era kunskaper om detta.


Stor Kram från två stolta uppfödare till fem UNDERVERK.

Maggan & Marianne.